torstai 1. marraskuuta 2012

Flu

Oujee, taas saikulla. Nämä syksyt ei mua ihan hirveesti helli. Jokaisena vuonna oon useaan otteeseen kuumeessa ja kauheessa räkätaudissa. Tässä ei oo mitään ihanaa eikä kaunista. Kuvituksena enemmän hehkeät kissat.


Kolmisen viikkoa sitten olin viimeksi kuumeen kourissa, juuri ennen Budapestin matkaa. Nyt ei juurikaan kuume ole noussut, mutta pää on vuorostaan täynnä limaa. Hyvä kun kuulee mitään. Humisee.


Harmittaa olla kipeänä, töissä olisi ihan kiva käydä. Huomasin viimeksi, että poissaoloni aikana hommat olivat tuplaantuneet.. Plus eilen olisi ollut yhden työkaverin läksärit, kakkua siis tarjolla. Enkä päässyt!


Aika kuluu hirvittävän hitaasti. Eilen katsoin Sinkkuelämää 1. elokuvan ja tänään tokan. Neulottua olen saanut erästä jämälankaprojektiani aika kivasti. Siinäpä se sitten onkin. Ainii, eilen söin paljon äitin tekemää pullaa. Nam!


Syy tähänkin valitukseen on eräs juttu, joka mua ärsyttää aika tosi paljon. Se on joka päivä mielessä, mutta ehkäpä lähipäivinä saan siihen vielä selvyyden. Jotkus asiat eivät vaan ota onnistuakseen.. Siitä sen enempää täällä.


Lokakuu siis oli ja meni. Aika äkkiä menikin, oli aika paljon menoja. Myös tää turha marraskuu tulee menemään tosi nopeesti. Yksi viikonloppu on vapaa tässä kuussa, muuten saan mennä tukka putkella. On mm. reissua Turkuun rakkaiden ystävieni seurassa ja kuun lopussa häämöttää reissu Lontooseen yhden parhaimman ystäväni vieraaksi!


Sitten onkin jo joulukuu. Mitäpä siitä sanoisi. Varmaan parit pikkujoulut ja pakollinen reissu vanhempien luo. Nii, ja muutto. Joulu ja muutto osuu kivasti samalle viikolle, plus täytyy käydä normaalisti töissä välipäivinä. Sehän olisi kivaa, jos työpaikka sulkisi ovensa aikaisemmin välipäivinä, mutta ilmeisesti ei. Rahaa halutaan, ja se revitään taas työntekijöiden selkänahasta.


Tuli aika negatiivinen sepustus. Onneksi on taas kissakuvia jaettavaksi.. Jos ne vaikka piristäisivät hieman. Mutta siis tätä tää mun elämä tällä hetkellä. Loman tarpeessa..

2 kommenttia:

  1. Joo hirveetä valitusta. Itse voisin vetäistä samanmoisen litanian mutta en jaksa. Sen sijaan sanon, että tuo punainen kissa on kyllä niin hitsin hyvän näköinen, että sitä katsellessa huolet häipyy. Hyvä, että sulla oli tuollainen tekstiin nähden ristiriitainen kuvitus:D

    VastaaPoista
  2. Hahahaaa :D Jos kuvitus olis ollut tekstin mukainen, niin olishan siinä kaikki jo masentunu.. Kontrastia! ;)

    VastaaPoista