tiistai 1. lokakuuta 2013

Mrs Grey

Ponchot viehättävät minua jostain syystä. Ehkä siksi, kun ovat niin helppoja tehdä ja pitää. Viime vuonna tein valkean ponchon paksusta langasta. Sen rinnalle halusin jonkin kevyemmän. Ja sellaisen, missä on vähän kimalletta...


Ohje Novita Kevät 2013
Lanka Novita Säde, harmaa
Puikot 5mm
Ravelryssa täällä



Ohjeessa on käytetty Novitan Rose-lankaa, mutta itse halusin neuleeseen vähän säihkettä. Säde oli helppoa neuloa, eikä tätä lankaa mennyt niin paljon kuin ohjeessa Rosea. Tulollaan on samasta langasta myös pipo. Tänä talvena aion taas käyttää pipoja. 


Tässä viimeisessä kuvassa, heikosti kylläkin, näkyy lyhennetyt kerrokset. Näin kaula-aukko jää vähän pienemmäksi. Itse tein lyhyemmän tästä kappaleesta kuin ohjeessa, mutta silto poncho meinaa tipahtaa olemattomilta harteiltani. Pidän siitä silti. Näen jo itseni istumassa joulun aikaan tämä päälläni ja syömässä kiloittain suklaata. 
Suklaa, ja muut herkut, ovat mielessäni hyvinkin usein näinä päivinä. Olemme nimittäin kuukausi sitten aloittaneet mieheni kanssa tämän kuuluisa 5+2 dieetin. Älkää kysykö, mutta tänään on paastopäivä.. Murr.

2 kommenttia:

  1. Tosi nätti poncho. Itse neulon just tästä samasta langasta siskolle synttärilahjaksi neuletta.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)
      Oi, siskosi neuleesta tulee varmasti ihastuttava! :)

      Poista