tiistai 10. tammikuuta 2012

Keep me warm!

En ole omistanut säärystimiä vuosiin. En ole kokenut niitä niin tarpeellisiksi, kun monissa villasukissani on niin pitkät varret. Ja kaikki kengät ovat sen verran isoja, että niihin tosiaan ne villasukat tarvitsee. No, sitte kävi niin että äiti osti mulle ihanat talvikengät, kokoa 35. Eihän niihin mitään villasukkaa tarvi, ehkä mahtuis, muttei tarvi. Varret niissä vaan ei nouse kovin ylös, niin Ravelryyn mars ja etsimään ohjetta säärystimille. Olinkin joskus ollut fiksu ja laittanut suosikkeihin yhdenmoiset säärystimen ohjeet.


Ohje Ravelryssa.
Lanka Novita Tico Tico ruskearaidallinen.
Puikot 4mm.
Minun versioni Ravelryssa.


Raidoitus ei mene tismalleen samoihin kohtiin, mutta se ei mua haittaa. Jotenki en ikinä jaksa alkaa kohdistamaan raitoja prikulleen samalle korkeudelle. Kuvassa näkyy muutama vuosi sitten neulotut putkisukat. En tykkää kantapäistä ;)

Joskus lupasin kuvaa uudesta kodista. Perjantaina pidin muutamalle hyvälle ystävälleni tuparit, niin koti ei ole tällä hetkellä maailman parhaimmassa kuosissa.. Mutta yksi kuva neulomuspaikastani, jonka kyllä kissat yleensä valtaavat.


Nyt talvella on ihana istua tuon lampaantaljan päällä, ei palele! Kissatki tykkää nukkua yleensä lampaantaljan tai sitten viltin päällä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti