keskiviikko 8. helmikuuta 2012

32

neliöö. Olen aikonut laittaa kuvia asunnostani, kun se on siinä kunnossa että kehtaa esitellä. Tänään oli ihanan valoisa ilma, niin sai otettuakin jonkinmoisia kuvia. Onhan sitä pimeyttä kestettykin tässä taas. Mutta positiivista ajattelua, koko ajan mennään kevättä kohti!
Keittiötä ekaksi. Tykkään valkeesta paljon nykyisin. Ennen sisustin tummalla puulla ja vaaleilla tekstiileillä. Nykyisin tykkään kyllä kovasti myös valkoisesta puusta.


Valkea tarjotin on tilattu Wilhelmiinan kammarista, suosittelen kyseistä nettikauppaa ihan kaikille. Ihan liian ihania tavaroita koko kauppa täynnä!


Lexingtonin ihanat tekstiilit! Sain tuparilahjaksi Stockan lahjakortin, niin olihan se pakko käydä ostamassa Lexington patakinnas ja patalappu. Nuo mustalla kuvioidut patalaput on tuparilahja mun kummitädiltä, edellisen asunnon tuparilahja kylläkin, mutta vielä menee!
Sitten vähän olohuoneen puolta:


Verhot tosiaan ihanat Vallilan Margaret. Sohva on Ikeasta, itse asiassa kaksi nojatuolia laitettu yhteen. Pahvilaatikoita edelleen kaksi nurkassa, koska kirjahyllyä en ole saanut vielä hommattua. Kaikki aikanaan.


Viikonloppuna kävin Pohjois-Pohjanmaalla kotonani. Kävin tekemässä muutaman maton, tämän olohuoneeseen ja toisen eteiseen. Pitkäkarvaisten kissojen takia tykkään ennemmin tällaisista puuvillamatoista kuin esimerkiksi sellaisista karvamatoista. Ja sitä paitsi, mattoja on ihana tehdä!Ihana Romeo!


Yhden sisustustaulunkin olen saanut lahjaksi. Lahjan antaja jääköön arvoitukseksi vielä, sanomahan on aivan ihana. Tykkään kyllä tällaisista sisustustauluista. Minulla on yksi teksti laitettavaksi seinälle, mutten ole sitä vielä saanut laitettua. Kuvaa sitten myöhemmin siitä..


Televisiokin on tuollaisen korkean Ikean lipaston päällä, kun en ole jaksanut ostaa erikseen tv-tasoa. Sen pitäisi olla aika pieni, jos sen haluaisi tänne johonkin vielä mahduttaa. Ihan hyvin on nähnyt tuostakin..


Kerään Iittalan Kivi-tuikkuja. Varsinkin noita kirkkaita oon ostellut.. Ihana punainen laatikko on lahja ystävältä. Pyöreä kirkas on Indiskasta ja sen siällä on jouluvalot. Edelleen siis.


Ihana Lemmy! Mun kissat tykkää nukkua päiväunia aina tuon sohvan selkänojalla. Jalat harittaa kummallaki puolen, niin kyllä nukkuva kissaki siinä pysyy..


Kissojen koppi. Se on tehty edelliseen asuntoon sisustukseen sopivaksi. Mun mielestä on ihanaa, kun tollasetki asiat on ajateltu loppuun asti.. Eikä tuoda kotiin jotain sinistä karvakoppia, joka ei sovi minkään kanssa yhteen.
Sitten eteinen.


Eteisen matosta tein tahallani vähän tuollaisen raidallisen. Siinä on vaaleita kuteita sikin sokin. Ei ehkä ihan heti näy ulkoa tuleva lika.. Ehkä.


Lopuksi mun pesä. Kissatki käyttää sitä välillä päivisin, kun siinä on tuo lampaantalja ja niiden oma peitto.
Oon ihan tyytyväinen tällä hetkellä mun sisustukseen, tietysti aina on jotain hankinta-listalla.. Ja muutamia juttuja täytyy laittaa vaihtoonkin, mutta kaikki aikanaan.

2 kommenttia:

 1. Sinulla on kaunis koti. :) Minä tyydyn näkemään toistaiseksi vain päiväunia noin valkoisesta sisustuksesta, ei välttämättä se paras ratkaisu jos on 2- ja 3-vuotiaat lapset. :D

  Ja hienoja mattoja olet tehnyt! Minäkin haluaisin osata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta! Näinhän se on, että valkoinen sisustus ja lapset eivät ole ehkä maailman paras yhdistelmä.. :D

   Poista