tiistai 9. lokakuuta 2012

Sometimes It Takes Three Years

Olen ehkä joskus maininnutkin, että neulottujen kappaleiden yhdistely ei ole lempipuuhaani. Tässä on erittäin hyvä esimerkki. Aloitin tämän liivin neulomisen niihin aikoihin, kun Twilight ilmestyi elokuviin. Olikohan vuosi 2009? Se oli kuitenkin  kauan ennen valmistumistani. Hyvää vauhtia neuloinkin, mutta sitten yhdistelyvaiheessa huomasin kuinka olin tehnyt kädensuista ihan liian löysät. Purkamaan. Sen jälkeen saumojen neulominen vähän jäi. Nimittäin kaksi viikkoa sitten neuloin sivusaumat yhteen.


Ja sivusaumojen yhdistäminen on maailman yksinkertaisinta ja kaikista helpointa! Mutta laiska kun olen, se tosiaan vähän jäi.

 

Ohje Novita syksy 2006 (muistaakseni)
Lanka Novita 7 veljestä
Puikot 5mmVäri ei ole tämän hetken mielivärejäni, mutta menettelee. Helmakin on jäänyt aika lyhyeksi, mutta pidemmällä paidalla sekin ongelma ratkeaa. Samalla kun löysin tämän unohdettujen korista, löysin myös jotain muuta. Nimittäin samantyyppisesti keskeneräisen neulomuksen. Katsotaan, jos tälle syksyä saan senkin vielä ahkeroitua loppuun asti. Ehkei nyt kuitenkaan..

4 kommenttia:

 1. Hyvä. Kuulemma lunta tulossa ehkä, joten ajoitus sopiva.

  VastaaPoista
 2. Ääh... mun kommentti hävisi! Enivei, kyselin miten ratkaisit kauluksen kavennukset, niihin kun ei ohjeessa annettu juurikaan mitään neuvoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Piti ihan etsiä ohje uudelleen, että muistin miten tämä on neulottu.. Tässä siis ohje: "Kavenna sitten V-kärjessä 5 keskimmäisen s:n kohdalla jokaisella kerroksella 2 s seuraavasti: tee ylivetokavennus, neulo keskimmäinen s oikein ja neulo 2 s oikein yhteen. Kun jousteen korkeus on 5 cm, päätä s:t joustinneuletta neuloen. Poimi kädentieltä 116(118)120(122)124 s ja neulo joustinneuletta 5 cm. Päätä s:t joustinneuletta neuloen." Tein ihan ohjeen mukaan, mutta kuten varmasti näet, niin minun kauluksesta on tullut liian löysä. Mutta se menettelee, joten en jaksanut silloin enää alkaa purkamaan sitä.. Oliko tästä mitään apua? :)

   Poista