maanantai 17. joulukuuta 2012

She Said Yes

Niinhän siinä sitten kävi. Perjantaina 7. päivä en iltavuorosta kotiin tullessani osannut kuvitellakaan, että joku juuri sinä iltana polvistuisi eteeni. Yllätyksenä siis tuli, kuvittelin tämän tapahtuvan vasta yhteenmuuttomme jälkeen. Riemulla ei ole ollut rajaa. Tyttösten kanssa juhlistimme tätä heti seuraavan päivänä pikkujoulujen ohella. Pamautin uutisen, kun kaikki olivat saapuneet ja voi sitä ilon kyynelten määrää. Minulla on kerta kaikkiaan maailman parhaat ystävät!


Piti käydä ostamassa vitriini sormukselle siksi aikaa, kun sitä ei voi käyttää.. Ettei vaan mene heti hukkaan! Mutta nää vitriinithän on nyt alennuksessakin, niin mitä väliä..


Seuraavassa kuvassa näkyy vähän ihailun kohdettakin. Valkokultaa ja kolme timangia! Kosijani oli valinnut minulle sormuksen, muttei ollut uskaltanut ostaa sitä ennen kuin itse olin sen hyväksynyt. Sain siis periaatteessa itse valita, mikä oli oikein kiva. Valitsin kuitenkin sen, minkä hänkin. Oli ehkä kaikista eniten minun näköiseni.


Kissoilta vielä terveisiä, täällä on hitosti lunta!


2 kommenttia:

  1. Hmm, luulin kommentoineeni tähän jo aiemmin, vaan ilmeisesti se kommentti ei ikinä päätynyt perille saakka. Joka tapauksessa - hurjasti onnea sinulle ja sille onnekkaalle miehelle, joka sinut omakseen saa! Kaunis sormus. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Nyt kuukauden jälkeen alkaa pikkuhiljaa jo ymmärtämään koko asian :)

      Poista