torstai 20. joulukuuta 2012

Back in Time

Mulla on yleensä joka vuosi aika helppo ostaa kaikille joululahjoja. Tänä vuonna mulla oli ehkä ekaa kertaa oikeesti vaikeuksia. Jo muutamana vuonna oon pikkuveljelleni tehnyt joululahjaksi pipon, se aina jaksaa sitä vaan pyytää. Joku vuosi oon ostanu hienon t-paidan ja silleen. Nyt sillä on tyttöystävä, joten piti ostaa tietysti sitten jotain yhteistä. Mutta eihän se mulle riittänyt. Tykkään antaa useamman lahjan..


Tein sille sitte taas pipon! Vielä tuollasen normaalin, missä ei oo muuta kivaa ko raidat. Mutta mun pikkuveli on aina niin tyytyväinen näihin ja kiitollinen. Ei siis yhtään kuin siskonsa, joka huutaa lahjan avattuaan, että "mitä tällä muka voi tehdä!!" No joo, se siitä.


Lanka 7 veljestä Linnut
Väri Pöllö
Koukku 5mm


Ihan hyvin nuo harmaat ja ruskeat sointuvat toisiinsa, vaikka ensin vähän epäilin asiaa. Tietysti kivempi ois voinu tulla neulottuna, mutta ko en sitä taitoa kunnolla osaa, niin tätä tietä. Yleensä, kun neulon pipon, niin siitä tulee järkyttävän suuri ja muutenki kummallisen näkönen..


Se varmaan pitää mennä laittamaan pakettiin! Paketointi on parasta koko lahjojen ostossa!

Ihanat joulut kaikille! :)

1 kommentti:

  1. Jos kaipaat vuoden vaiheelle ajanvietettä, niin bloggaajista kertova dokkari voisi kiinnostaa sinua. Leffassa seikkailee muotibloggari, poliitikko-rokkari ja merimies, jotka kirjoittavat blogiaan kukin omalla tyylillään. Jos aihe tai päähenkilöt herättävät sinussa ajatuksia tai kysymyksiä, niin kuulen mielellään. :)

    Dokumentti löytyy Yle Areenasta: http://areena.yle.fi/tv/1762929

    VastaaPoista