maanantai 14. tammikuuta 2013

New Year

Uusi vuosi, uudet kujeet. No, katotaan.
Olen tässä mietiskellyt, millainen tästä vuodesta tuleekaan. Tein hieman listaa.

1. Häitä pitää alkaa suunnitella. Pitää soitella joka paikkaan ja kysellä hintoja ja aikatauluja. Meidän suunnitelmana olisi häät vuonna 2014. Ehkä alkukesästä. Kaikki on vielä ihan auki..

2. Koti pitäisi saada kuntoon ennen 2.2. jolloin on tuparit ihanimmille ystäville. Pientä silausta vaille on koti valmis. Joitakin hankintoja ollaan jo tehtykin, mm. ruokapöytä ja tuolit. Mutta vielä on osteltavaa, kuten makkarin ja keittiön valaisin. Mutta näitä ei jakseta kiirehtiä, koska rumia ei haluta ja nättejä kohtuuhintaisia ei ole vielä tullut vastaan. Sitä paitsi, millon se koti muka ihan kokonaan on valmis? :D


3. Koska häihin pitää alkaa säästämään nyt ihan oikeasti, niin varmaan ulkomaanreissut jää tältä vuodelta pois, tai ainakin ihan minimiin. Lontoossa ajateltiin kesällä pyörähtää taas, koska hotellista ei tarvitse maksaa, niin saadaan se reissu aina aika halvalla..

4. Ilmeisesti saisin vaihtaa työpaikkaakin, jos vain tahtosin. Juuri äsken soitettiin silmäpuolelta, että haluaisivat minut haastatteluun. Ihmettelin tätä hetken, koska en ole jättänyt koskaan sinne hakemusta. Olen vain sähköpostitse käynyt keskustelua erään ihmisen kanssa ja kertonut hänelle osaamisestani ja kiinnostuksestani. Ilmeisesti hakijoita ei ole ollut tarpeeksi, kun soittelevat minullekin. Perjantaina on haastattelu. Olisihan siinä silmäpuolen työssä paljon sitä, mitä kaipaankin. Pääsisin leikkuriin ja pystyisin hyödyntämään kaikkea jo osaamaani. Nykyinen työni on enemmän papereiden pyörittelyä. Silmäpuolen työssä ei olisi iltojakaan.. Täytyy miettiä.


5. Päätin vihdoin alkaa syömään terveellisemmin ja kuntoilemaan säännöllisesti. Odotan kovasti, että lumet sulavat, niin pääsee taas kulkemaan töissä kävellen. (ellen sitten vaihda sitä työpaikkaa.) Olen omasta mielestäni päässyt jo hyvin vauhtiin syömisissä, viime viikolla tein lähes päivittäin blenderillä ihania smoothieita. Onneksi sainkin blenderin joululahjaksi, koska hedelmien syöminen on aina ollut jotenkin rasittavaa. Nyt sekin on kivaa, kun voi kaikki laittaa sekaisin ja juoda vitamiinit. Kuntoiluakin yritin aloittaa, mutta tulin taas kipeeksi, niin siihen tuli pieni tauko. Mutta jospa viikonloppuna pääsisi taas!


Sain ihanan Stitch pehmolelun joululahjaksi! Ikävöin sitä Lontoon reissun jälkeen niin pahasti, että joku tilasi sen minulle lahjaksi! Hi!

6. Koska tänä vuonna pitää säästellä urakalla rahaa, päätin vähentää viikonloppuisin baari-iltoja. Parina viime vuonna on hyvin tullut viihdyttyä kaiken maailman kuppiloissa. Aika paljon sinne aina saa rahaa uppoamaan, joten on aika vähentää sitä.

7. Päätin, ettät tänä vuonna on kuuma intiaanikesä! Viime kesä meni lähinnä töissä, ja ilmatkin oli mitä oli, niin ensi kesän on pakko olla ihan paras!


Eli summa summarum. Rahat säästöön, kunto paremmaksi, vatsa pienemmäksi ja ihana kesä! :D

4 kommenttia:

 1. Suunnitelmasi kuulostavat hyviltä :) Aivan ihania kissoja, onko ne birmoja? Itselläni on sellainen suklaanaamio :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, birmoja ovat :) Romeo ruskeanaamio ja Lemmy cremetabby.
   Suklaanaamio taitaa olla ruskeanaamiota hitusen tummempi, olenko oikeassa? :)

   Poista
 2. Suklaanaamio on itse asiassa vähän vaaleampi kuin ruskeanaamio. Yksilöllisiä eroja toki on, aina ei ole helppo erottaa näitä kahta väriä toisistaan. Vertailla voi vaikka birmayhdistyksen galleriassa. Ruskeanaamio: http://birma.galleria.fi/kuvat/V%C3%A4rimuunnokset/Ruskeanaamio+SBI+n+Seal+point, suklaanaamio: http://birma.galleria.fi/kuvat/V%C3%A4rimuunnokset/Suklaanaamio+SBI+b+Chocolate+point :)

  VastaaPoista