keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Is It Wednesday?

Oon ollut koko alkuviikon sairaslomalla, yllättäen flunssan takia. Päivät on ihan sekasin, aamulla ajattelin, että on jo torstai. Säikähdin, että oliko mulla jotain tärkeetäkin. No ei ole.
Oon ollut kuitenkin aika ahkera neulomisen saralla. Oon saanut kahdessa päivässä valmiiksi ison huivin ja kaksi pipoa. Huivin aloitin jo muutama kuukausi sitten. Eli oli jo aikakin!


Lanka Novita Noki, musta-harmaa
Puikot 7mm
Ohje Talven Juhlat -lehdestä (tuli muistaakseni Avotakan tilaajille lahjalehtenä)

Taustalla näkyy minun ihana keittiöni. Valkoisia tekstiilejä, tummaa puuta. Mun lemppareita siis! Kodista otan kuvia sitten, kun olen saanut siivottua. Ehkä jo siis huomenna, jos tänään jaksan illalla tehdä jotain.


Inspiraation tähän huiviin sain Mokkakissan blogista. Hän teki jämälangoista niin ihanan siksak-huivin että olin aika kade! Käykää vaikka katsomassa! Ihan on Missonin näköistä kudelmaa, mulla vähän erilaista.. 
Mutta lämmin tämä on. Tuli todistettua, kun yritin ottaa kuvaa siitä päälläni. Olen vain tällä hetkellä niin valjun näköinen naamastani, että poistin saman tien kaikki kuvat kamerasta. Eilenkin lääkäri meinasi ensimmäisenä, että oot kyllä aika kalpee. No älä! Ens kesänä ehtii taas ruskettua. 
Pipoistakin siis sitten kuvaa, kun jaksan tehdä naamalleni jotain. 

Tänään sain sovittua ensimmäisen juhlapaikan katselun ensi maanantaille. Tällä hetkellä se olisi lempparini häitä ajatellen, mutta katsotaan. Jännittää jo aika pajon! Olen aina miettinyt niin tarkkaan, että millaisen juhlapaikan häihini haluan ja jos tämä tuottaa pettymyksen, niin en tiedä sitten mihin soitella. Olen kovasti katsellut netistä kaikkia eri paikkoja, mutta monissa on aikarajoitukset ja muita rajoituksia, jolloin en ala kyseisiin paikkoihin edes soitella. Kaikkia kauniita kartanoita täällä pääkaupunkiseudullakin on, kun alkaa oikein etsiä! Mutta nyt siis peukut pystyyn, että tämä ensimmäinen ja pitkään haikailemani juhlapaikka olisi kaikin puolin hyvä!

2 kommenttia:

  1. Heei aika hieno! Arvaa vaan onko mun huivi edelleen samassa jamassa kun siinä kuvassa. Ajattelin itse asissa tehdä siitä tuubin ja silmukoida ne päät yhteen ja sitä varten pitäisi purkaa sieltä mistä on aloitettu ja SE on liian työlästä... Kohta aloitan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahhah! :D Tiedän tuon tunteen! Miten se aloittaminen onki aina niin vaikeeta? :D

      Poista