torstai 17. tammikuuta 2013

Brown Sugar

Viime talvena sain idean tehdä miehelleni korvaläppäpipon. Hän joskus puhui sellaisesta, ja kun sain Noroa käsiini tein sellaisen. Katselin Raverlysta ohjeita, mutta en jaksanutkaan tehdä minkään ohjeen mukaan, niin kokeilin millaisen saisin aikaiseksi omin päin. Ihan hyvähän siitä tuli!


Lanka Noro Kureyon Sock
Koukku 5mm


Värit on omasta mielestäni aika hyvät tässä. Maanläheiset, juuri sellaisia sävyjä, jotka miehelleni sopivat parhaiten. Välillä Noro-langat ovat ihan liian värikkäitä omaan makuuni. On kaikki sateenkaaren värit tungettuna samaan kerään, en tykkää.

Nyt muutama viikko sitten sain idean tehdä samallaisen myssyn myös itselleni. Olisin ehkä halunnut tehdä sellaisen oikein tyttöjen värisen, mutta ei ollut sopivaa lankaa varastoissani..


Lanka Novita Tennessee, beige ja Novita Puro Batik, ruskea
Koukku 5mm


Koska kumpaakin lankaa oli aika just, niin tein eriväriset korvaläpät. Sitten vuorottelin kaksi riviä tennesseetä ja kaksi riviä puro batikkia. Tästä jätin kokonaan pois narut ja tupsut, koska lankaa ei olisi riittänyt niihin kunnolla. Tuli ihan kiva! En vaan osaa sanoa, miten tällainen puuvillapipo lämmittää talvella. Katotaan!  

Mulla on nyt viimeinen saikkupäivä. Huomenna ptäis mennä tekemään ilta, toivottavasti on hiljaista, koska oon edelleen puolikuntoinen. Hyvin vie tällainen flunssa kaikki voimat. Mutta onneksi on viikonloppu edessä, saa köllötellä. Siitä minä tykkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti