lauantai 19. tammikuuta 2013

Red Cross

Olen aina välillä löytänyt itseni miettimästä ulkomaanapua. Keskustassa feissarit tarjoavat jos jonkinmoista kummiutta pieneen kuukausihintaan. Jotenkin olen niin skeptinen ajattelija, että ensimmäisenä päähäni nousee kysymys, meneekö apu oikeasti perille. Siitähän on puhuttukin paljon.
No, tuossa sairaslomalla sain idean. Voin saada eräästä ongelmastani aiheutumaan paljonkin hyvää. Ongelmani on se, että olen vuosien varrella haalinut itselleni tuhottoman paljon lankaa. On kaiken värisiä ja kokoisia keriä. On jämälankaa jostain projektista jne. Ratkaisuksi löysin Suomen Punaisen Ristin sivut. Sivuilla kerrotaan, minkälaisia avustustarvikkeita he tarvitsevat ja mihin niitä saa viedä. He vievät niitä eteenpäin katastrofialueille ja muihin tarvitseviin maihin.


Olenkin alkanut tehtailla nyt ensimmäiseksi pipoja. Kaiken värisiä ja kaiken kokoisia. On ollut aika mukavaa puuhaa. Lankavarastot pienenevät, eikä valmistuville töille tarvitse raivata mistään tilaa, kun ne menevät suoraan pahvilaatikkoon. 


 Ja kerrankin saan tehdä riemunkirjavia pipoja!


Kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Tällaisia projekteja haluaisin enemmänkin! 
Sivuilla oli myös ohje peittoon. En uskaltanut avata sitä vielä, kun pelkään alkavani neulomaan tilkkuja, joita en koskaan saa yhdisteltyä. Nimimerkillä; kokemusta on!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti