torstai 18. syyskuuta 2014

Sleeping Satellite

Kirpeiden ilmojen saavuttua meidän maamme kamaralle tänä syksynä päätin ostaa jotain värikästä ja ensi talveen sopivaa lankaa. Mieleni teki raidallista pitkää huivia. Siihen ostinkin ensin nämä langat, mutta neuloinkin jotain muuta. Jotain ehkä käytännöllisempää ja tarpeellisempaa. Pitkiä huiveja kaapista jo löytyykin. Niin kyllä kaulureitakin, mutta mutta... Kuvia.


Neulottu kauluri ja virkatut lapaset
Lanka Novita Nalle violetti ja Nalle Taika kirjava turkoosi-liila
Pyöröpuikot kauluriin 5mm, koukku lapasiin 5mm.


Ohje on taas täysin omasta päästä revitty. Paksumpia lapasia minulla ei vielä olekaan, joten nämä pääsevät ensi talvena varmasti käyttöön. Viimeisimpinä talvina onkin tullut huonosti käytettyä mitään käsineitä, kun mies aina vei töihin ja haki sieltä pois. Työnvaihdoksen myötä tätä rikkautta minulla ei ole enää käytettävissä. 


Pakko näyttää tämä viimeinen kuva. Lapaset näyttävät ihan pikkulapsen lapasilta! Tuollaiset tumpelot pötykät. 
Violettia en ole taas aikoihin käyttänyt muuta kuin treenivaatteissa. Näiden kanssa siihenkin tulee poikkeus. Olenkin huomannut, että tietyt värit seuraavat kukin kerrallaan minua. Armeijan vihreä, violetti, musta, punainen, valkoinen. Vihreä ja musta ovat tällä hetkellä ne värit, joita huomaan katselevani kaupoissa. Olenkin kovasti miettinyt, mitä tekisin Novita Joki-langasta siinä vihreässä värissä. Lämmikettä takin alle talveksi. Ehkä neuletakki. Suurempi todennäköisyys on, että en saa aikaiseksi mitään, koska jään haaveilemaan ja lanka ehtii loppua kaupoista..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti