tiistai 17. marraskuuta 2015

It`s Beginning To Look A Lot Like Christmas

Minä voin samantien tunnustautua jouluhömpöttelijäksi. Joka vuosi alan lokakuun tienoilla puhua joulusta. Se ärsyttää monia. Minusta se on ihanaa! Mikään kodin hengetär minusta ei kuitenkaan kuoriudu. En laita joulunakaan ruokia tai tykkää siivota. Mutta joulutunnelma, siinä on jotain.Kuvat ovat viime joululta. Olimme silloin ensimmäistä kertaa kahden. Ei aikataulutusta. Olimme ehkä sen tarpeessa.
Koska pysyimme kotona koko joulun pystyimme hankkimaan kuusen. Aitoa kuusen tuoksua ei kyllä voita mikään. Koristeet löytyivät Stockmannilta ja Pentikiltä.


Ehkä vähän pelotti, että kissat kaataa kuusen. Mutta yllätys oli, ettei niitä kiinnostanut kuusi ollenkaan. Romeo kävi muutaman kerran nuuhkaisemassa, mutta se siitä. Ei siis tarvinnut keräillä joulukuusen palloja ympäri kämppää.


Mikki Hiiri on soittorasia. Se laulaa ja tanssii. Löysin sen muutamia vuosia sitten Lontoon Disney Storesta. Olisin tänäkin vuonna halunnut Disney Storeen joulustoksille, mutta se ei nyt onnistukaan. Lontoon reissu vaihtui Munchenin matkaan ihan vain rahatilanteen vuoksi. Saksaan kun sai "vähän" halvemmalla lennot ja hotellin. Tämän sairaanhoitajattaren silmissä kiilui säästettävät eurot.


Näitä Aarikan jouluhahmoja olen kuolannut useana vuonna. Kuvassa näkyvän enkelin sain lahjaksi. Tarvitsee vierelleen ehkä toisen hahmon tänä vuonna.

Nyt vaan odottamaan Saksan matkaa ja sen joulutoreja! Yritän vangita kuviin joulutunnelmaa tänäkin vuonna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti