tiistai 5. tammikuuta 2016

But Now It`s Over

Joulu siis. Se tuli ja meni kovin kovin nopeasti. Hyvä kun ehti pysyä perässä. Tässä muutamia joulukuvia meiltä tänä vuonna!
Joulukuusi tuli sittenkin taloon. Ensin näytti siltä, että ei hommata koko kuusta, koska ei kuitenkaan olla joulua kotosalla. Mutta mun oli vähän niinkuin pakko se saada. Ei ole muuten joulu ollenkaan. Löysin Saksasta eräästä joulukrääsäliikkeestä noita minipiparminttutankoja ja tietenkin kannoin ne kotiin. Tuohon kuuseen olisi kyllä sopinut paremmin ne ihan normaalikokoiset.. Vähän hukkuivat tuonne oksille. 
Syksyllä tuli sen verran paljon polteltua kynttilöitä, että sain omasta mielestäni hankkia meille uuden tuikkukipon. Tuon pöllön. Se on sympaattinen ja nökötti kaupassa sen näköisenä, ettei sitä voinut sinne jättää. Muuten, tuo H&M kipossa oleva männyltä tuoksuva kynttilä oli semmoinen, joka toi joulun tuoksua kotiin jo ennen kuusta! Tuoksuu ihan ko oikea kuusi!

Ja olinhan minä kilttikin ollut...Joku oli osannut lukea ajatuksia hyvin tänäkin vuonna. Parikkaa ja Balmuiria parempia lahjuksia ei olekaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti