perjantai 10. elokuuta 2012

Castles in the sky

Tässä olisi sitten kolmannen ja neljännen päivän matkakuvia...Kolmannelle päivälle eli torstaille oli luvattu hellettä, joten piknik oli paikallaan. Maisemat oli aika ihanat!
Piknikin jälkeen lähdettiin katsastamaan turistien karsastama Prahan toinen linna, Vysehrad. Maisemat oli henkeäsalpaavan kauniit, ja turisteista ei ollut tietoakaan. Muutama tuli vastaan. Tämä paikka on enemmän paikallisten suosima ja heitä olikin paljon ottamassa siellä aurinkoa! Kannatan siis täällä käymistä, jos on aikaa.
Illalla kävimme jokiajelulla. Kesti kolme tuntia ja sisälsi buffetaterian, maksoi sen 52 euroa kahdelta ihmiseltä yhteensä. Masut täynnä olikin sitten hyvä kuvailla Kaarlen siltaa!Perjantaina kävimme sitten Prahan linnan katsastamassa. Kaunis paikka, mutta ei minusta vedä vertoja Vysehradille. Linnan puutarha oli kaunis ja näkymä korkealta oli ihana! Näki jo aika pitkälle ja punatiilisiä kattojahan sieltä paljastui. Praha on erittäin kaunis kaupunki, olenkin tainnut sen muutamaan otteeseen tässä mainita.. Hih!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti