keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Black Or White

Tupareita tosiaan vietettiin viime lauantaina täällä meidän uudessa kodissa. Ihan joka nurkka ei ole vielä sisustuksellisesti valmis, oikeastaan hankittavaa onkin vielä aika paljon. Tässä kuitenkin pieniä sneek peek-kuvia asunnostamme. En ole viikonlopun jälkeen jaksanut siivota, joten siksi vain muutama otos.


 Hölmö kuva makuuhuoneesta. Lipasto oli ennen eteisessä, mutta kun mistään emme ole löytäneet kivoja yöpöytiä, niin eteisen lipasto palvelee tässä tarkoituksessa. Vanhat Vallilan verhot ovat tähän asuntoon pikkasen liian lyhyet. Piätisi hankkia uudet.
Makuuhuoneeseen siis hankittava vielä yöpöydät, verhot ja kattovalaisin. Myös pöydille valaisimet. Halajaisin Block-valaisimia. Katsotaan, josko sellaiset tänne vielä joku päivä päätyisivät.


Suihku/wc. Mietittiin hetken aikaa, että mitä tehosteväriä tahdotaan kylppäriin. Violettiin päädyttiin. Mietin ensin, että on se aika tumma väri harmaan ja valkoisen kaveriksi, mutta tulikin aika tunnelmallinen mun mielestä. Suihkuverho on violetti Vallilan Kelohonka. Hylly Ikeasta. Pyyhkeet valkoisia ja violetteja. Nam!
Kylppäri on kait valmis. 


Tuparilahjaksi saatuja tulppaaneja. Herkun värisiä!


Saatiin myös orkidea tuparilahjaksi. Katsotaan kauanko elää.. Taustalla näkyvät verhot ovat samat kuin edellisessä asunnossani, Vallilan Margaret. 


Keittiön ruokailuryhmä on Ikeasta. Rakastan yhdistää mustaa ja valkoista keskenään. Tabletit pöydässä ovat oikeastaan väliaikaisia, katsotaan jos löytäisin jostain vielä kauniimmat. Keittiöön pitäisi vielä hankkia kattovalaisin. Haluttaisiin ehkä pitkän mallinen, mutta kivaa ei ole tullut vielä vastaan..
Olohuoneesta ei ole kuvaa, eikä varmaan tulekaan ennen kuin saan uuden sohvan. Poden jonkun asteista kriisiä sohvamme suhteen. Haluan yksinkertaisesti uuden. Haluan olohuoneeseen myös rahin tilalle sohvapöydän. Ehkä sellaisen, jossa olisi lasi.
Tässäpä tällaista.. Vielä on tekemistä.

4 kommenttia: