sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Pictures

Muutama viikko sitten päästiin käymään Ikeassa ostamassa muutamat tauluhyllyt ja kehyksiä. Saatiin idea, että kootaan kuvakollaaseja hyllyjen päälle. Pystyy sitten vaihtamaan kehyksiä ja kuvia oman mielialan mukaan, ilman että seinät on täynnä reikiä.Ostettiin heti kerralla kolme hyllyä, kaksi pidempää ja yksi lyhkäsempi. Koottiin ne tuolla tavalla limittäin, niin sinne saa sekä pieniä että suuria kehyksiä mahtumaan.Nämä ensimmäiset kuvat on ostettu Prahasta katukauppiaalta. Ovat mustavalkoisia vesiväritöitä, joissa hitunen jotain väriä mukana. Nämä miellyttivät kummankin silmää, joten ostettiin ne kesällä ja siitä asti on pitänyt hommata näihin kehykset. Jonkin verran jouduin kuvia leikkaamaan, mutta onneksi oleellisin säilyi. Tummanharmaat kehykset sopisivat valkoisia paremmin, mutta ei kaupassa ollut. Voihan nämä maalata jossain vaiheessa, jos tahtoo.


Nämä kuvat minun ottamia, Prahasta. Isossa kuvassa on jokimaisemaa yöaikaan. Pienissä kuvissa Prahan Linnan katedraali ja astronominen kello.


Tähän kehykseen haluttiin muistoja Lontoosta. Onneksi minun ystäväni asuu siellä, niin pääsee ehkä jo ensi syksynä ottamaan parempia kuvia! Nämä ovat vähän kökköjä, mutta menevät nyt pahimpaan kaipuuseen..


Ihana Lemmykin on siellä!

Ostettiin Ikeasta myös yöpöydät. Nämä ovat ehkä hitusen korkeat ja muutenkin varmaan aika väliaikset, mutta menevät tässä asunnossa. Tällainen pöytä meillä on myös eteisessä.
Peilikin pääsi seinälle! Päiväpeitto on Hennesiltä. Hieman tynkä meidän sänkyyn, mutta edellinen oli niin kaameassa kunnossa, etten kestänyt sitä enää. Paremman kokoista odotellessa..
Minusta tuo Stitch sopii niin hyvin meille! Ihana väriläikkä makuuhuoneessa ja jos ei kukaan muu, niin se ainakin on aina valmis haliin.
Lemmylle pitäisi ostaa uusi lampaantalja. Kuvassa oleva on pari vuotta vanha ja sen huomaa.
Tällainen päivitys meidän kotiin tällä kertaa.. Käsitöitä olen tehnyt aika paljonkin, mutta niistä lisää sitten myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti